Äntligen var det dags för Bilsport Performance & Custom Motor Show. Senast det begav sig var 2019 så det är med glädje vi nu gavs tillfälle att fira 50th Anniversary under påskhelgen 2022 på Elmia i Jönköping.

Förväntningarna var högt uppskruvade då Corona pandemin hade gjort det omöjligt att genomföra bilutställningar av denna storlek sedan mars 2020. Under påskhelgen besöktes Elmia mässan av 84652 personer så det är många som tagit möjligheten att titta och beundra alla utställda fordon. Bredden och kvalitén har kännetecknat denna utställning i många år men den var bättre än någonsin och gjorde Bilsport Performance & Motor Show till något alldeles extra detta jubileumsår.

        I STREET WEEKS MONTER VAR FordMustangMagazine representerade med vår egen Shelby GT500 2013 
                              

Fordmustangmagazine.com
Street Week stand at Bilsport Performance & Custom Motor Show ©Erik Torssell

Ett par veckor innan Bilsport-mässan ringde Mats från Street Week-crew och frågade om vi ville ställa ut vår Shelby GT500 Race Car i deras monter. Svårt att tacka nej till ett sådant erbjudande! Vi var med och körde Street Week förra året och det är en mäktig upplevelse och vi är klara för att köra även i år.

Efter en regnig körning från Stockholm till Jönköping, putsades bilen upp för att platsa i den fina montern som var under byggnation på skärtorsdagens eftermiddag.

Fordmustangmagazine.com
Street Week stand under construction at Bilsport Performance & Custom Motor Show ©Erik Torssell

Bilsport Custom & Motor Show omfattar 4 intensiva mässdagar med fordon som har glänsande lack, mäktiga motorer och innovativa tekniska lösningar. 84000 mycket intresserade bilnördar vill höra om just ditt fordon.

Street Week montern stack ut under påsken då de hade de snabbaste bilarna och trevligaste crew. Mats, Lena, Lelle, Ingo-Ludde för att nämna några.
Anders med sin snabba Taunus var uthålligast då han höll ställningarna hela påsken och fick träffa många Racers! Henrik vann klassen Best Race Car med sin Ford 5W coupe 1932. Street Week gänget träffar ni igen V28 med start och mål på Bråvalla/Norrköping

Fordmustangmagazine.com
Best Easter witches, Lena and Gunilla in Street Week stand at Bilsport Performance & Custom Motor ©Erik Torssell
Fordmustangmagazine.com
Shelby GT500 -13 ©Erik Torssell
Fordmustangmagazine.com
Winner Best Race Car at Elmia Bilsport Performance Show 2022. Ford 5W coupe 1932 ©Erik Torssell

Se reportage från tidigare mässor.
Elmia 2018
Elmia 2017